Om os/historie


Box2Clean er stiftet i 2017 af Alex Torp, som er bosat i Brande. Til daglig driver han virksomheden MidtRen Service, som er et rengørings og vinduespolerings firma, det var her igennem at ideen med Box2Clean opstod.

Hele ideen startede i forbindelse med at vi havde møde med firmaet Stadsing i Aalborg i starten af 2017, omkring levering og køb af rengørings produkter til vores erhvervs kunder. På mødet fik vi ideen om Box2Clean, fordi vi kommer til at tale om at der er meget stor efterspørgsel fra private kunder, på køb af professionelle rengøringsprodukter både til os og til Stadsing. Der efter har vi lagt meget arbejde i dette projekt.

Vi har gjort vores forarbejde meget grundigt, og derfor mener vi, at vi kan ramme de fleste private familiers behov, skulle vi ikke kunne det så er der mulighed for at ændrer til det interval som passer til behovet.

Meningen med det hele er vi gerne vil hjælpe de private til en nemmere hverdag, og spare dem for slæbet fra butikkerne, så derfor får du det leveret lige til døren.

Vi har valgt at lave to faste pakke løsninger, fordi vi mener det er de rigtige produkter, der er en opstartsbox og en abonnementsbox.

Box2Clean